011 244 0873 Radno vreme: Pon-Pet 10-18h, sub 10-14h

Bušilice koje možete naći na našem sajtu su odličnog kvaliteta i sa dugogodišnjom garancijom. Nudimo veliki izbor najkvalitetnijih vrsta bušilica.

Aku bušilice su savršene za rukovanje i rad uz najmanje zamaranje, pogotovo pri radovima bušenja i uvrtanja šrafova iznad glave i na uskim mestima. Ako tek sada počinjete da stvarate kolekciju alata za buduću radionicu aku bušilica je pravi izbor.

Akumulatorska bušilica po našem mišljenju predstavlja nezaobilazni alat za svaku radionicu i spada u kategoriju akumulatorskih alata koji iz dana u dan postaju sve zahvalniji za korišćenje. Akumulatorske bušilice u poslednjih 20-ak godina spadaju u red proizvoda sa izuzetno dinamičnim tržištem, čiji proizvođači usled toga, veoma često izdaju nove modele, snažnije, jače, lakše i izdržljivije.

Električne bušilice takođe možete naći u našoj ponudi. Električna bušilica spada u alat koji pruža visoki kvalitet i dugotrajnost i namenjena je kako profesionalcima tako i hobi korisnicima koji žele pouzdan i snažan rad kada je to potrebno.

Električne bušilice

Električne bušilice - električna bušilica

Električna bušilica je tip alata koji za pokretanje koristi električnu energiju, bilo preko kabla ili iz sopstvenog izvora kao što su punjive baterije. Sve savremene bušilice na tržištu su praktično električne bušilice, i osnovna razlika je u odnosu na one koje pokreće mehanička snaga čoveka.

Električna bušilica zahteva izvor energije. Žične električne bušilice su praktičnije u uslovima u kojima je izvor električne energije nadomak ruku i rad se obavlja u njegovoj blizini, dok akumulatorske bušilice omogućavaju rad u prirodi ili daleko od izvora energije ali su ograničenog veka ukoliko ne postoje dodatne punjive baterije.

AKU bušilice (akumulatorske bušilice)

AKU bušilice (akumulatorske bušilice) - AKU bušilica (akumulatorska bušilica)

AKU bušilica, ili akumulatorska bušilica, predstavlja vrstu bežičnih bušilica koja se napaja iz punjive baterije, što joj daje veću pokretljivost i praktičnost, ali je i ograničava po pitanju dužine neprekidnog rada.

AKU bušilice se obično koriste sa dodatnim baterijama što im omogućava duži rad jer ne postoji potreba da se nakon dužeg korišćenja akumulatorske bušilice njena jedina baterija vraća na punjenje.

AKU bušilica u svakom trenutku može koristiti samo jednu bateriju. Savremene tehnologije omogućavaju dugo vreme neprekidnog rada, međutim sa nekim većim burgijama, kao što su one 12-25 mm, akumulatorska bušilica je ipak ograničenih mogućnosti.

AKU bušilice su izuzetno praktične. Neke akumulatorske bušilice imaju rotor pod uglom od 90 stepeni što omogućava korišćenje u skučenom i ograničenom prostoru.

Detaljnije...

Made Of Wood -> HIT

AKCIJE I POPUSTI