011 244 0873 Radno vreme: Pon-Pet 10-18h, sub 10-14h

Predstavljen novi Asus PadFone Infinity

Predstavljen novi Asus PadFone Infinity

Iako je pred Asusom veliki put koji mora da pređe pre nego što postane dominantan sa svojim PadFone uređajima, izgleda da je kompanija baš posvećena telefon-u-tabletu ideji.

Novi PadFone izgleda slično kao i njegov prethodnik, sa izuzetkom novog dijamantskog reza na pozadini i sa novim kolor opcijama.

Sjajni rez svakako čini telefon "upečatljivijim" a uređaj je i za nijansu udobniji za držanje. Novi PadFone se može uz dodatak koristiti i kao klasični 10,1-inčni tablet.

Što se tiče softvera, Asus je udružio snage sa UI dizajnom.

Rezultat je čistiji izgled sistema, sa pojednostavljenim ikonama i menijem. Čak i aplikacije kao što su Kalendar i Galerija su dobile nov izgled.

Novi PadFone Infinity je opremljen 5-inčnim Super-IPS LCD ekranom rezolucije 1.920x1.080 px, a pokreće ga Snapdragon 800 SoC sa četiri Krait 400 jezgra radne frekvencije 2.2GHz, i Adreno 330 grafičkim procesorom.

Ovaj SoC nudi i LTE podršku, LPDDR3 memorijski kontroler, a PadFone Infinity nudi i 2GB RAM-a.

PadFone dolazi u dve verzije – 16GB i 32GB interne memorija koja je proširiva putem microSD slota za još 64 GB. Novi Padfone Infinity podržava LTE brzine i ima ugrađenu 2400 mAh bateriju.

Sa kamerom od 13 megapiksela slike su mnogo oštrije. Nova aplikacija dolazi sa devet režima fotoaparata, a jedan od njih je i Hi-Light Mode. 13 megapiksela sabija u 3 megapiksela, a nudi i 400 odsto više osetljivosti na svetlost. Uprkos manjoj veličini, slike su oštrije i preciznije. Napred ima kameru od 2 megapiksela. 

Novi PadFone i dalje može da snima video u rezoluciji do 1080p, ali može da uradi i slow motion video (1/4 ili 1/8 brzine).

Novi PadFone Infinity se isporučuje sa Android 4.2.2 operativnim sistemom, a iz Asusa kažu da će se telefon prodavati u dve nove boje: titanijumska crna i platinum plava.

Made Of Wood -> HIT

AKCIJE I POPUSTI